Yuneec E-Go2 finns i vanliga affärer

Den lilla brädan Yuneec E-Go2 är ett mindre skateboard-alternativ till de större longboard-inspirerade brädorna. Och den finns i vanliga butiker, som Teknikmagasinet och Webbhallen! Yuneec E-Go2 är dessutom relativt billig (cirka 6.000 kronor).

Vi har kontaktat generalagenten i Sverige för att få låna en testbräda och hoppas återkomma med recension!

Uppdatering. Vi fick följande meddelande från generalagenten: “MK Sweden som drivit Yuneec Sverige sidan tidigare har tyvärr lagt ned, och kommer inte kunna bistå med delar eller hjälp framöver.” Läget alltså osäkert om brädan kommer fortsätta säljas i svenska butiker. Enstaka ex finns dock kvar på lager hos återförsäljare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s